Een moment geduld a.u.b.

Webtool Safety Culture Ladder

30 dagen gratis toegang met een proefabonnement

Probeer het zelf

Webtool Safety Culture Ladder

Met deze webtool kunnen bedrijven een zelfevaluatie uitvoeren als onderdeel van een certificatietraject. De zelfevaluatie kan ook los van een certificatietraject worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld als een nulmeting of om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de aspecten van de SCL. Er zijn twee vragenlijsten beschikbaar: de SAQ Compact en SAQ Extended. Lees hier meer over de SAQ welke vragenlijst voor u van toepassing is.


Online Dossier

Met de webtool krijgt u toegang tot een online dossier. In dit dossier kunt u zelf documenten plaatsen waaronder de SAQ-rapportage, GAP-analyse, een actieplan, een statement. U kunt als gebruiker derden (bijvoorbeeld een certificerende instelling of inkoper) toegang geven tot deze documenten.

Voor lezers van het Online dossier

Bent u werkzaam bij een CI? Of bent u opdrachtgever/inkoper? U heeft als lezer inzage in het Online dossier van uw klanten/contractanten. U ontvangt van NEN een e-mail om een wachtwoord aan te maken. Met uw e-mailadres en wachtwoord kunt u vervolgens inloggen en de documenten uit het Online dossier bekijken.


Meer weten over de SCL?

Hier vindt u meer informatie over:

(Proef)Abonnement

Wilt u met de Safety Culture Ladder aan de slag? Maak dan vrijblijvend en gratis kennis met de webtool en sluit een proefabonnement af!

Bent u externe consultant / adviesorgaan voor bedrijven omtrent veiligheid? Ook dan kunt u het beste een (proef)abonnement afsluiten om kennis te maken met de functionaliteit.

Proefabonnement

Betaald abonnement

Gratis 30 dagen op proef € 158,- (p.j.) voor bedrijven met 1-25 werknemers
Geen aankoopverplichting € 315,- (p.j.) voor bedrijven met meer dan 25 werknemers


Trainingen

Wilt u meer leren over de Safety Culture Ladder? NEN organiseert de volgende trainingen:

Informatiebijeenkomsten over de SCL en ViA

Voor organisaties die aan de slag willen met de SCL of vragen hebben over ViA organiseert NEN informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten zijn zowel NEN, een certificerende instelling als iemand vanuit de werkgroep ViA aanwezig. We houden deze bijeenkomsten bewust klein. Zo kunnen al uw vragen over certificatie op de SCL en ViA beantwoord worden.

Introductie in de Safety Culture Ladder (halve dag)

Deze introductietraining gaat in op de inhoud en opbouw van de eisen van de Safety Culture Ladder. De training is interessant voor iedereen die meer wil leren over de achtergrond en opbouw van het schema.