Een moment geduld a.u.b.

Online dossier

Met het Online dossier kunt u als gebruiker uw opdrachtgevers inzage geven in de stand van zaken van uw veiligheidscultuur ten behoeve van de gekozen auditvorm. U plaatst zelf de documenten in dit Online dossier en geeft aan welke ‘lezers’ deze documenten kunnen inzien. Het online dossier is opgezet voor de volgende documenten:

SAQ rapportage: een rapportage uit de Webtool Safety Culture Ladder met de scores en trede die u behaald heeft op de ladder.

GAP analyse: een analyse waarin u aangeeft welke onderdelen u nog niet behaald heeft voor de volgende trede van de Safety Culture Ladder.

Actieplan: een plan met de acties van uw bedrijf voor de komende periode op het gebied van de veiligheidscultuur.

SAQ statement: een verklaring van een Ladder Certificerende Instelling (LCI) waarin staat dat de hiervoor genoemde documenten aanwezig zijn en dat deze van voldoende kwaliteit zijn. Dit document plaatst u zelf nadat u het van de LCI heeft ontvangen.

Ervaringsstatement: een beoordeling van de LCI van de aanwezigheid en kwaliteit van de veiligheidscultuur en of de hiervoor genoemde documenten aanwezig zijn en van voldoende kwaliteit zijn. Ook dit document plaatst u zelf nadat u het van de LCI heeft ontvangen.

Inloggen

Abonnement aanvragen? Klik hier